tiistai 15. marraskuuta 2011

joulu tulee:) Christmas is coming

Ristipistohullutuksesta ja joulusta
Päätin minäkin sitten ottaa osaa tammikuun ristipistohullutukseen. Aina on tullut vastaan ihani a malleja, eikä ikinä aikaa tehdä kaikkia. Tässähän on oiva syy aloittaa uutta ja eihän sitä tiedä jos saisin jotain valmiiksikin.
Ensimmäinen malli, jonka valitsin on world of cross stitching lehden numerosta 139 ja se on nimeltään "Sea side sampler". Äitini ihastui tähän jo jokin aika sitten, ja täytyy myöntää. Tämä sopisi hyvin meriaiheiseen vierashuoneeseemme.
Seuraaviksi valitsin kaksi ihanaa susi- mallia. Myöskin world of cross stitching- lehdestä. Lehden numeroa en nyt muista. Näiden nimet ovat "wisdom" ja "harmony" eli viisaus ja harmonia. Eivätkö näytäkkin upeilta, kun nämä pistelee mustalle/siniselle pellavalle?
Sitten niitä joulujuttuja. Koulullamme on pian myyjäiset´. Tein pari tällaista "tonttu kurkkii ikkunasta" joulutaulua. Nämä voi siis laittaa koristeiksi vaikka seinälle tai korkkitaululle tai pöydälle:) Tonttu on neulahuovutettu. Ikkunan takainen paperi on vesiväreillä maalattu.

Hello you all!
I took part to the january crazyness. Wich means I start a new cross stitching project on everyday in the beginning of january.
First sampler I chosed is from world of cross stitching issue 139 and it's called "sea side sampler". My mother really likes it so I think I stitch it for her. And It fits to our sea/marine themed guest room very well.
Next on my list are two wolf stitchings. Also from world of cross stitching. These are called "wisdom" and "harmony". I think these wolves look gorgeous if I shall stitch them on black or blue linen.
And some christmas stuff. What do you think about my elves. I made these for our school's christmas market. Completely handcrafted. Elf is needlefelted and behind the window paper is painted with watercolors.
Ihanaa joulunodotusta
Happy holidays
Niina

3 kommenttia:

 1. Merenranta työ on upean värikäs ,sitä olisi varmaan kiva tehdä näin talvella- saisi nauttia kesän väreistä!
  Tosi kauniin vaihdon olit saanut aiemmin-koriste oli hienon muotoinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva on meriaiheinen malli, mutta varsinkin tykkään kovasti noista susimalleista! Tonttutaulutkin on söpöjä :)

  VastaaPoista
 3. Upeita susia ja meriaiheinen on ihana myös.

  VastaaPoista