lauantai 27. elokuuta 2011

christmas ornaments

Hei ihanaiset!Syksy saapui ja koulut alkoi. Käsityösaralla on ollut ahkeraa puuhaa. Tuossa vieressä on ristipisto, joka lähtee ystävälle merien taakse. Malli on taas samaa onnenkeksi mallistoa mitä aiempikin onnenkeksi ja world of cross stitching- lehdestä. Ja taas tein suun:) Eihän pikku maiko voi hymyillä ilman suuta.

Autumn arrived and school started. I've been busy with handcrafts. Here is a cross stitched little cushion that goes as a gift. Model is from the world of cross stitching.
I just love these oriental stitches. So
cute:
And I've done some christmas stitching also.
This cookie alpahabet I found from wocs nro. 143.
Then I made a little green heart from felt.
And It came very cute.

Aloitin myös joulupistelyt. Nämä aakkospiparit löytyvät wocs:n numerosta 143.
Ompelin pistelyt vielä vihreään huopakankaaseen. Tuli oikein söpö.


Here is the second one I made. I added some
red pearls as berries and stitched the leaves.

So there is some red christmas berries.

Tässä on toinen, jonka tein. Lisäsin punaisia helmiä marjoiksi ja kirjoin lehdet. Elikkäs siinä on joulunpunaisia marjoja.

Ja mitä minulle kuuluu. No yritän muuttaa tavaroita taas uuteen kämppään ja siinä samalla pistellä välillä. Nyt olen taas vaihteeksi kotikonnuilla käymässä. Pumpuli istuu ja pohtii maailman menoa ja Noki nukkuu kissan unta, eli heräilee aina kun Mamo (eli minä) poimin langanpätkiä lattialta. Kyllä syksy on sitten mukavaa.

Thank you so much for visiting
Ihanaa, kun kävit. Tule toistekkin!
Niina

3 kommenttia:

  1. Kivoja pikkupistelyitä, erityisesti japanilaisaiheinen!

    VastaaPoista
  2. woow, that little cushion looks great! world of cross stiching can be a great magazine, I also like these oriental type of charts. that pillow os really cool, it is a great gift,the person who gets it is really lucky:)
    I will look for the magazines you recommended me on my blog, maybe I can buy them in here. We had real hot weater last week...well have a nice time over there in Finland:)

    VastaaPoista